Ekonomi

KOTO Karekodlu Çek Sistemi ve Güncel Gelişmeler Semineri düzenliyor

KOTO Karekodlu Çek Sistemi ve Güncel Gelişmeler Semineri düzenliyor Kocaeli Ticaret Odası; 6 Şubat 2019 Çarşamba günü 14.00-16:00 saatleri arasında ‘Alacak Riski Yönetiminde Karekodlu Çek Sistemi ve Güncel Gelişmeler Semineri’ düzenliyor. detaylar haberimizde…

KOTO Karekodlu Çek Sistemi ve Güncel Gelişmeler Semineri düzenliyor

Türkiye Bankalar Birliği, TOBB, ve KKBKredi Kayıt Bürosu A.Ş.’nin çalışmalarıyla hayata geçirilen Karekodlu Çek Sistemi; 2017 yılında ilgili yasal düzenlemelerin gerçekleştirilmesiyle birlikte zorunlu hale geldi. Kocaeli iş dünyasının, karekodlu çek sistemi ve çek kayıt sistemi hakkında bilgilenerek, tahsilat risklerini etkin bir şekilde yönetilmesini amaçlayan Kocaeli Ticaret Odası; ‘Alacak Riski Yönetiminde Karekodlu Çek Sistemi ve Güncel Gelişmeler Semineri’ düzenliyor.

Tüm katılımcılara açık ve ücretsiz

6 Şubat 2019 Çarşamba günü 14.00-16:00 saatleri arasında KOTO Hizmet binasında düzenlenecek olan seminerde; Kredi Kayıt Bürosu İş Geliştirme Birim Yöneticisi Doğan Yılmaz ile Kredi Kayıt Bürosu – Pazarlama/İş Geliştirme Yöneticisi Alper Yalçın; çekin ülke ekonomisi için önemi, çekle ilgili istatistikler, karekodlu çek ile alacak riskinizi nasıl yönetirsiniz; çek raporları hangi bilgileri içerir, çek raporları nasıl yorumlanır, çek kabul ederken dikkat edilmesi gereken noktalar konularında detaylı bilgiler paylaşacak. Tüm katılımcılara açık olan seminere katılmak ve detaylı bilgi almak isteyen iş insanları 0262 322 30 10 (D:249) No’lu telefondan ulaşabilecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica