Ekonomi

KOTO üyeleri Dijital Yolculuğa çıktı

KOTO üyeleri Dijital Yolculuğa çıktı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin himayelerinde, KOBİ’lerin dijital dünyada iş yapabilme kabiliyetlerini ve E-ticaret ekosisteminin sağlayacağı faydaların farkındalığını artırmak amacıyla başlatılan ‘Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat Eğitimleri’nin Kocaeli organizasyonu, Kocaeli Ticaret Odası’nın işbirliğinde ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. detaylar haberimizde…

KOTO üyeleri Dijital Yolculuğa çıktı

Dijital dünyanın ince çizgileri…

Alanında ve işlerinde başarılı eğitmenler, 3GEN Teknoloji CEO’su Engin Özgen, E-Ticaret Merkezi Direktörü Mehmet Erdemi; Eres Medya Satış Yöneticisi Satış Direktörü Ersin Karayücel ve İdeasoft Satış Direktörü Zekeriya Ateş, 9 saat süren eğitimlerde; ‘E-ticaret ekosistemi ve dijital dünyanın ince çizgilerinden; verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmaya kadar birçok konuda kapsamlı bilgiler sunarken, güncel ve yaşanmış tecrübelerini de katılımcılarla paylaştı.

Barış: “bu organizasyon önemli bir fırsat”

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Barış ve Mehmet Akif Şen’in ev sahipliği eğitim programı, Barış’ın açılış konuşmasıyla başladı. Kocaeli Ticaret Odası’nın, ‘üyelerini gelişen dijital dünyaya entegre etme’ hedefiyle de örtüşen eğitime ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Barış; “Kurumların ve bireylerin gelecekte hayatta kalabilmeleri ve başarıyı yakalayabilmeleri için dijitalleşmenin şart olduğu bir dönemde yaşıyoruz. Dijitalleşme aynı zamanda ekonomimizin can damarı olan KOBİ’lerin sürdürülebilir büyümesi ve rekabet gücü açısından da büyük önem taşıyor. Bu nedenle bu eğitimin büyük bir fırsat olduğunu düşünüyor, yoğun katılımdan da anlaşılacağı üzere üyelerimizin bu fırsatı iyi değerlendireceklerine inanıyorum” dedi.

“Ya dijital dönüşüme tutunacağız ya da üzerimizden ezip geçecek”

Eğitim boyunca katılımcılara; Dijital İş Yapış Biçimleri ve E-ticaret Ekosistemi, Sektör; Kategori Ve Ürünlere Göre Ulusal Ve Uluslararası Satış Platformları Seçimi; E-ticarette Temalar, Fotoğraf ve Görsel Optimizasyon, E-ticaret Ödeme Yöntemleri; Kargo ve Lojistik, E-ticarette Pazarlama ve Dijital Reklam Yönetimi; E-ticarette Sosyal Medya Pazarlama ve İçerik Yönetimi; Ulusal ve Uluslararası Pazaryerlerinde Satış, E-İhracat / E-Ticaret Saha Operasyonu, Depo Ve İptal/İade Yönetimi konularında kapsamlı bilgiler sunularak, katılımcıların soruları yanıtlandı. Eğitim programı; “Dijital dönüşüm geldi ve hızla üzerimizden geçiyor. Ya üzerimizdeyken O’na tutunacağız, ya da üzerimizden ezip, geçecek. Zamanı ve dönüşümü iyi değerlendirmeliyiz” farkındalığının vurgulanmasıyla sona erdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica