Ekonomi

KOTO ve Özel Eğitim Kurumları istişare toplantısı yaptılar

KOTO ve Özel Eğitim Kurumları istişare toplantısı yaptılar Yapılan toplantıya KOTO meslek komiteleri de katıldılar. Somut adımların atılabilmesi için düzenli toplantı yapılması kararı alan heyet, bir sonraki toplantısını, Ekim ayında gerçekleştirecek. KOTO ve Özel Eğitim Kurumları istişare toplantısı yaptılar detaylar haberimizde…

KOTO ve Özel Eğitim Kurumları istişare toplantısı yaptılar

İlimiz firmaları tercih edilmeli

KOTO Başkanı Necmi Bulut, ilimizde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarının yetkilileriyle bir araya gelerek, öğrenci – personel servisi, yemek ve kırtasiye tedarikinde ilimiz firmalarının tercih edilmesi için ilk adımı attı.

Özel eğitim kurum yetkilileri ve Komite başkanları bir araya geldiler…

Kocaeli Ticaret Odası 15. Meslek Komitesi (Bilişim, Eğitim ve Büro Malzemeleri Grubu) bünyesinde bulunan özel eğitim kurumlarının temsilcileriyle istişare toplantısı düzenlendi. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, 15. Meslek Komitesinden Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen; 15. Meslek Komitesi Başkanı Handan Kümeli ve KOTO Genel Sekreter Yardımcısı Adem Aykaç ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıya; ODTÜ – KYÖD Okulları, Özel İlk Karar Anadolu Lisesi, Özel Kocaeli Bahçeşehir Koleji, Özel Kocaeli Marmara Koleji, TED Kocaeli Koleji; Bilgi Küpü Okulları ve Özel Adım Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin temsilcileri katıldı.

Başkan Bulut: “kent ekonomisi için çok önemli”

Toplantıda, özel okulların başta öğrenci ve personel servisi taşımacılığı olmak üzere, yemek ve kırtasiye malzemeleri tedarikinde ilimiz firmalarını seçmesi ve bu alanda yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü. Toplantıda yaptığı konuşmasında, ilimizde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarının, Kocaelili firmaları tercih etmesinin kent ekonomisi için önemine vurgu yapan Başkan Bulut, “Temennimiz, ilimizde faaliyet gösteren özel eğitim kurumlarının, tedarik konusunda da ilimizi tercih etmesidir. Kocaeli Ticaret Odası olarak bu alanda kurulacak işbirlikleri için çalışmalar yürütmeye hazırız” dedi.

“Çeşitli alanlarda ilimiz firmalarıyla işbirliğine hazırız”

Kocaeli Ticaret Odasının desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan özel okul temsilcileri, istek ve önerilerini paylaşarak, çeşitli alanlarda ilimiz firmalarıyla işbirliğine hazır olduklarına vurgu yaptı. Somut adımların atılabilmesi için düzenli toplantı yapılması kararı alan heyet, bir sonraki toplantısını, Ekim ayında gerçekleştirecek.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica