Ekonomi

KOTO’dan 11 ülkeye Co-Matching İkili İş Görüşmeleri daveti

KOTO’dan 11 ülkeye Co-Matching İkili İş Görüşmeleri daveti

HIRVATİSTAN
HIRVATİSTAN

Kocaeli Ticaret Odası, Slovakya, Yunanistan, Danimarka, Tacikistan, Çekya, Avusturya, Hırvatistan, Sırbistan, İsveç, Macaristan ve Filipinler’in konsolosluklarını ziyaret ederek, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü düzenlenecek Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’ne davet etti

DANİMARKA
DANİMARKA
İSVEÇ
İSVEÇ

Kocaeli Ticaret Odası’nın, üyelerini dünya pazarlarına açmak amacıyla düzenlediği Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği bu yıl 25 Ağustos 2022 Perşembe günü düzenleniyor. Doğu Marmara ABİGEM işbirliğiyle ve online olarak gerçekleşecek olan organizasyon öncesi KOTO heyeti, hedef ülkelerin konsolos ve ticari ataşeleri ile görüşerek etkinliğe bizzat davet ediyor.

ÇEKYA
ÇEKYA
FİLİPİNLER
FİLİPİNLER

HEDEF ÜLKELERLE GÖRÜŞMELER

KOTO Genel Sekreteri Mert Anlıpak ile Araştırma ve Dış Ticaret Servisi Şefi Oğuz Çağıl son olarak, Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Dr. Ivana Zerec, Danimarka Başkonsolosu Thierry Hoppe, Tacikistan Başkonsolosluğu Murod Saidzoda, Filipinler İstanbul Başkonsolosu Arvin de Leon, Konsolos Edvin Gil, Ekonomi Asistanı Meri Jayne, Sırbistan Konsolosu Kristina Radovic, Macaristan İstanbul Ticaret Ataşesi Miklos Bujaky, HEPA İş Geliştirme Müdürü Burak Özdemir, Çekya Ticaret Ataşesi Rene Danek, Avusturya Başkonsolosluğu Yardımcı Ticaret Müsteşarı Eva Maria Weithaler, Yunanistan Ticaret Ataşeliği Ekonomik ve Ticari İşler Müsteşarı Apostolos Digbassanis, Ekonomik ve Ticari İşler Memuru Nicholas Str. Emirzas, Slovakya Ticaret Ataşesi Michal Lanik, Fahri Konsolos Onur Sümer ve İsveç Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Edin Erkocevic ile bir araya geldi. Görüşmelerde, ABİGEM Uluslararası İş Geliştirme Uzmanı Burak Çakır da yer aldı.

SLOVAKYA
SLOVAKYA
MACARİSTAN
MACARİSTAN

İHRACAT ATAĞI DEVLEŞTİ

Ziyaretlerde yaptığı konuşmasında, her yıl gerçekleştirilen C-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği’nin artık uluslararası iş masasına dönüştüğü bilgisini paylaşan KOTO Genel Sekreteri Anlıpak, hedef ülke iş insanlarını etkinliğe davet etti. KOTO üyelerinin dünya pazarlarına açılan kapısı Co-Matching’in potansiyeli hakkında da kapsamlı bilgiler sunan Anlıpak, “KOTO olarak 2018 yılında Oda üyeleri için başlattığımız İhracat Atağı Projesi, kısa yoldan ve güvenli bir ortamda Kocaelili iş insanlarının dünya pazarlarına açılmasının temeliydi. İhracat Atağı bugün geldiğimiz noktada Co-Matching ile ülke bilgilendirme toplantıları ve eğitimleri ile dev bir organizasyona dönüştü. İhracat ve hammadde ithalatımızı öncelik alarak her bir hedef ülkemizi bu atağa davet ediyor, karşılıklı iş ve yatırım kabiliyetlerimizi geliştirmeyi vadediyoruz” dedi.

YUNANİSTAN
YUNANİSTAN
TACİKİSTAN
TACİKİSTAN
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica