Genel

KOTO’dan Kocaman ve Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri

KOTO’dan Kocaman ve Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri. Kocaeli Ticaret Odası heyeti, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçiminde göreve seçilen belediye başkanlarını ziyaret ederek, hem ‘hayırlı olsun’ dileklerini sunuyor, hem de KOTO’nun projeleriyle ilgili kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuyor. detaylar haberimizde…

KOTO’dan Kocaman ve Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri

Başkanlardan başkana hediye

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki heyet; Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri gerçekleştirdi.

KOTO heyeti Kandıra da

Hayırlı olsun ziyaretleri…

Kocaeli Ticaret Odası heyeti, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçiminde göreve seçilen belediye başkanlarını ziyaret ederek, hem ‘hayırlı olsun’ dileklerini sunuyor, hem de KOTO’nun projeleriyle ilgili kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Meclis Başkanvekili Alp Kayalar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Murat Barış, Abdurrahman Çuhadar, Yusuf Ziya Uludüz, Ömer Efe ve Yusuf Erenkaya’nın yer aldığı KOTO heyeti, ilk olarak Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ı ziyaret etti.

KOTO heyeti Kartepe de…

Kartepe ve Kandıra Belediye Başkanlarına ziyaretler

Konuklarını kapıda karşılayan Kartepe Belediyesi Başkanı Mustafa Kocaman, ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek; KOTO’nun Kocaeli’nin en değerli markası olduğunu ifade etti. Başkan Kocaman’a nazik ev sahipliği dolayısıyla teşekkür eden Başkan Bulut, Kartepe Belediye Başkanlığı görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. İlçemiz için değerli projeler üreteceğinize inancımız tam” dedi. Akabinde, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret eden heyet, Başkan Turan’a da görevinde başarılar diledi. Seçimden önce KOTO Yönetim Kurulu Üyesi olan Adnan Turan’ın yeni görevinde de başarılı çalışmalar yapacağına inancını dile getirerek, “Birlikte güzel çalışmalara imza attık. Kandıra Belediye Başkanlığı görevinizde de işbirliklerimizin artarak devam edeceğini düşünüyorum” dedi. Başkan Turan, KOTO heyetine ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica