Ekonomi

KOVİAD ile Romatem İndirim Protokolü İmzaladı

KOVİAD ile Romatem İndirim Protokolü İmzaladı

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği, ilimizin önemli sağlık kuruluşlarından birisi olan Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile sağlık sponsorluğu anlaşmasını yaptı

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve ile Romatem Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Bilge Aslan sözleşmeye imza attı. Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği üyeleri ile birinci derece yakınlarını kapsayan sponsorluk anlaşması gereği Romatem sağlık hizmetlerinde indirim yapacak. KOVİAD binasında gerçekleştirilen imza töreninde, Başkan Kocagöz’ün yanı sıra, Başkan Vekili Murat Topal, Genel Sekreter Erdoğan Şentürk, Muhasip Sabri Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Bayram hazır bulundu.

‘KOVİAD OLARAK YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’

Uygulama yapılan sözleşme ile hayata geçti. Üyelerine yönelik fayda sağlayacak projelere bir yenisini daha eklediklerinin altını çizen KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz, “Dernek olarak üyelerimize yönelik hizmetlerimiz sürüyor. İlimizin sağlık kurumlarından Romatem ile özel sağlık anlaşması yaptık. Tüm üyelerimiz için hayırlı uğurlu olsun. KOVİAD olarak daha yapacak işimiz var” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica