Genel

Köy sakinlerine İzmit Belediyesinden ücretsiz maske ve hijyen seti

Köy sakinlerine İzmit Belediyesinden ücretsiz maske ve hijyen seti … “İzmit Belediye meclisi üyeleri Yaşar Kardaş, Süleyman Şen, Mehmet Baştürk ve Tuncay Aşkın, iftar saatine kadar gün boyu köyleri dolaşarak, esnafa ve hane sakinlerine sağlık kitlerini ulaştırdı…” detaylar haberimizde…

Köy sakinlerine İzmit Belediyesinden ücretsiz maske ve hijyen seti

İzmit Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında köyleri de unutmadı. Güvercinlik, Çavuşoğlu, Yenice, Ambarcı, Sekbanlı, Çubuklubala, Çubuklu Osmaniye, Sepetçi köylerinden başlayarak tüm köyleri ziyaret eden ekipler, köy sakinlerine ücretsiz maske ve hijyen seti dağıttı.

Koronavirüs salgını ile mücadelede halk sağlığına öncelik veren İzmit Belediyesi, kendi sınırları içerisinde bulunan köylere hijyen seti dağıttı. İzmit Belediye meclisi üyeleri Yaşar Kardaş, Süleyman Şen, Mehmet Baştürk ve Tuncay Aşkın, iftar saatine kadar gün boyu köyleri dolaşarak, esnafa ve hane sakinlerine sağlık kitlerini ulaştırdı.

Köy sakinlerinden teşekkür…

Dağıtıma Güvercinlik, Çavuşoğlu, Yenice, Ambarcı, Sekbanlı, Çubuklubala, Çubuklu Osmaniye, Sepetçi köylerinden başlayan meclis üyeleri, hijyen seti dağıtılmayan köy bırakmadı. Meclis üyeleri ve belediye ekipleri içerisinde dezenfektan, maske ve kolonya bulunan hijyen seti paketlerini evlerinde olmayan köy sakinlerinin kapılarına astı. Köy sakinleri, meclis üyeleri ve belediye ekiplerine bu zor günlerde kendilerine destek verdikleri için teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica