Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

KSO Oda Orkestrası’ndan ‘Yaza Veda Konseri’

KSO Oda Orkestrası’ndan ‘Yaza Veda Konseri’

Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası Şef Doç. Dr. Revnak Yengi yönetiminde muhteşem bir konsere hazırlanıyor. Oda Orkestrası ‘Yaza Veda’ konserinde müzik severler ile buluşacak

Kocaeli’de sosyal sorumluluk hedefleri kapsamında ilk klasik müzik orkestrasının kurulmasına öncülük eden Kocaeli Sanayi Odası (KSO), 2007 yılından bu yana her yıl gelenekselleşen konserleri ile kentimizin kültür/sanat hayatına katkı sunmaya devam ediyor. KSO Oda Orkestrası, gelenekselleşen konserlerine bir yenisini daha ekleyerek ‘Yaza Veda Konseri’nde müzik severler ile buluşmaya hazırlanıyor.

TÜM KOCAELİ HALKI DAVETLİ

Şef Doç. Dr. Revnak Yengi yönetimindeki KSO Oda Orkestrası, 16 Eylül 2022 Cuma akşamı saat 19.30’da Sekapark’ta bulunan Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenecek konserde birbirinden güzel eserler ile dinleyicilere muhteşem bir etkinlik yaşatacak. KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un ev sahipliğinde düzenlenecek konsere tüm Kocaelililer davetli. Ücretsiz gerçekleşecek konsere rezervasyon için; eylemselvi@kosano.org.tr adresine bilgi verilmesi yeterlidir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica