Ekonomi

KTO yılın en kapsamlı dış ticaret seminerine ev sahipliği yapacak

KTO yılın en kapsamlı dış ticaret seminerine ev sahipliği yapacak Körfez Ticaret Odası oda bünyesinde toplantı ve eğitimlere son hız devam ediyor. Bu kapsamda 17 Ekim Çarşamba Günü Saat 12:30’da Körfez Ticaret Odası meclis salonunda yapılacak olan seminerde önemli isimler ağırlanacak. KTO yılın en kapsamlı dış ticaret seminerine ev sahipliği yapacak detaylar haberimizde…

KTO yılın en kapsamlı dış ticaret seminerine ev sahipliği yapacak

17 Ekim Çarşamba Günü Saat 12:30’da…

Körfez Ticaret Odası oda bünyesinde toplantı ve eğitimlere son hız devam ediyor. Bu kapsamda 17 Ekim Çarşamba Günü Saat 12:30’da Körfez Ticaret Odası ev sahipliği; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Birliği Koordinasyonunu; ve İstanbul İhracatçılar Birliği iş birliği ile meclis salonunda yapılacak olan seminerde önemli isimler ağırlanacak.

Önemli isimler Körfez Ticaret Odasında…

Dış Ticaret üzerine Türkiye genelinde yapılan en kapsamlı dış ticaret semineri olarak bilinen toplantıda; İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Şube Müdürü Necati Korkmaz; Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Meryem Merve Kahya; Ticaret Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Nurdan Çamlıbel Aydın; Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracat Geliştirme Uzmanı Sinan Yüzal, Türk Eximbank Uzmanı Tevfik Aslan; Türk Eximbank Uzmanı Demet Çıkıkçı Tokmak Dış Ticaret ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirecekler.

“Dış ticaret tüm hatları ile anlatılacak”

Gerçekleştirecek olan seminerde uzmanlar dahilde ve hariçte işleme rejimleri, ihracatta sağlanan devlet teşvikleri; yurt dışında gerçekleştirilen fuar katılımlarının desteklenmesi, Türk ürünlerinin yurtdışında markalaşması; Türk malı imajının yerleştirilmesi, yurtdışı marka, birim ve tanıtım faaliyetlerinin desteklenmesi, tasarım desteği; ülke masalları gibi konular katılımcılarla paylaşılacak.

Seminer davetiyesi
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica