Genel

Kukla ustası Metin Ateş’ten Karabük’te asırlık gösteri

Kukla ustası Metin Ateş’ten Karabük’te asırlık gösteri Kuklacı yazar usta sanatçı Metin Ateş gösterileriyle büyülemeye ve düşündürmeye devam ediyor. Türkiye‘nin her tarafında miniklere gösteriler yapan Metin Ateş‘in gösteri durağı bu kez Karabük‘tü. detaylar haberimizde…

Kukla ustası Metin Ateş’ten Karabük’te asırlık gösteri

Karabük’ten tarih kültür elçisi bir büyük usta geçti. Kocaeli‘den dünyaya açılan kapıyı insanların gösteri dünyasında yarattığı düşünsel akımla sunan usta sanatçı Metin Ateş tarihsel kültürü Karabük yumurcaklarına aktardı. Kültürel Mirasın temsilcisi Kuklacı / Yazar usta sanatçı Metin Ateş Karabük’te muhteşem bir gösteriyle yine yediden yetmişe alkışı hak etti.

Yumurcakların gönlünde taht kurdu…

Büyük usta’nın gösterisini minik yumurcaklar ayakta alkışladı. Kuklacı Metin Ateş kuklaları ile bugünün küçükleri ve yarının büyükleri olan yumurcakların gönlünde taht kurdu. Minikler kuklalarla doyasıya eğlendiler. Büyük ustanın gösterisinde asistanı Mustafa Göksel’de hazır bulundu. Bizde akarhaber ailesi olarak büyük ustaya başarılı sanat dolu uzun yıllar diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica