Genel

Kuklacı Metin Ateş Kukla gösterilerine ara vermeden devam ediyor

Kuklacı Metin Ateş Kukla gösterilerine ara vermeden devam ediyor Kocaeli Yahya Kaptan Arasta Park Alışveriş Merkezinde izleyicileriyle buluştu. Minik yumurcaklar ve büyükler kalabalık bir şekilde gösteriyi ayakta alkışladı. Kuklacı Metin Ateş Kukla gösterilerine ara vermeden devam ediyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kuklacı Metin Ateş Kukla gösterilerine ara vermeden devam ediyor

Arasta Park Alışveriş Merkezinde…

İzmitli Sanatçı Kuklacı/ Yazar Metin Ateş muhteşem gösterilerine hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli Yahya Kaptan Arasta Park Alışveriş Merkezinde izleyicileriyle buluştu. Minik yumurcaklar ve büyükler kalabalık bir şekilde gösteriyi ayakta alkışladı.

İki seans gösteri

Büyük usta Kuklacı Metin Ateş gösterilerini iki seans halinde yaparak adeta Alışveriş Merkezinde Festival havası estirdi. Minik yumurcaklar kuklaları izlerken yerlerinde duramadı.

İlizyon sanatçısı Kamuran Türkmen de gösteriyi izledi

Kuklacı Metin Ateş ‘in Arasta Park ta hınca hınç dolu bir kalabalığa gerçekleştirdiği gösteride yanında asistanı Mustafa Göksel ve yardımcısı Vural Ege de bulundu. İlizyon sanatçısı Kamuran Türkmen de usta Metin ateş ‘in onur konuğu olarak izlemeye gelenler arasındaydı ve kendisi de tam not vererek ayakta alkışladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica