Genel

Kuklacı Metin Ateş kuklalarıyla fırtına gibi esmeye devam ediyor

Kuklacı Metin Ateş kuklalarıyla fırtına gibi esmeye devam ediyor Kocaeli’nin medarı iftiharı olan uluslararası sanatçımız Kuklacı / Yazar Metin Ateş birçok çeşitli platformlar da gösterilerine hız kesmeden fırtına gibi esmeye devam ediyor. Kuklacı Metin Ateş kuklalarıyla fırtına gibi esmeye devam ediyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kuklacı Metin Ateş kuklalarıyla fırtına gibi esmeye devam ediyor

“Metin Ateş birçok çeşitli platformlar da gösterilerine hız kesmeden…”

Kocaeli’nin medarı iftiharı olan uluslararası sanatçımız Kuklacı / Yazar Metin Ateş birçok çeşitli platformlar da gösterilerine hız kesmeden fırtına gibi esmeye devam ediyor.

“Kocaeli ve Türkiye genelinde anaokulları ve kolejlerde Minik yumurcakları sevindirerek muhteşem eğlendirdi”

Usta Sanatçı geçen hafta ve bu hafta boyunca Kocaeli ve Türkiye genelinde anaokulları ve kolejlerde Minik yumurcakları sevindirerek muhteşem eğlendirdi.

Ustanın perde arkasından oynattığı kuklaları

“Minik yumurcakları güldürerek onlara İngilizceyi, şarkı söylemeyi ve kötü alışkanlıkların zararları ile okuyarak eğitim…”

Müzikal Kukla gösterisi ve İş Çok Okumayana İş çok isimli oyunu ile minik yumurcakları güldürerek onlara İngilizceyi, şarkı söylemeyi ve kötü alışkanlıkların zararları ile okuyarak eğitim ve bilgi sahibi olarak başa çıkılabileceğini gösteren eğitim oyunları sergiliyor.

Metin Ateş sanatının 49’uncu yılında…

49 uncu sanat yılında her platform da gösterilerine devam eden usta sanatçımız Akarhaber gazetemize verdiği demeçte “Etkinlik ve Faaliyetlerimiz tüm alanlarda devam edecek. Minik yumurcakları ve küçük kardeşlerimizi, bugünün küçükleri yarının büyükleri olarak eğitici öğretici oyunlar ve gösterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Metin Ateş gösterisi için perde arkasında

Akarhaber ailesi olarak usta sanatçımızı tebrik ediyoruz…

Bizde kendisine gazetemizde yer vererek akarhaber ailesi olarak sanat hayatında nice başarılı etkinlikler diliyor saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica