Genel

Kuklacı Metin Ateş Zonguldak Esas 67 burada AVM gösterisi büyüledi

Kuklacı Metin Ateş Zonguldak Esas 67 burada AVM gösterisi büyüledi Metin Ateş, küçük yumurcaklara ünlü benzerlerinden oluşan müzikal Kukla gösterisi ve ‘İş Çok Okumayana İş Yok’ isimli ibiş oyununu sergiledi. Kuklacı Metin Ateş Zonguldak Esas 67 burada AVM gösterisi büyüledi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kuklacı Metin Ateş Zonguldak Esas 67 burada AVM gösterisi büyüledi

Metin hoca Zonguldak’tan memnun ayrıldı

İzmit’li sanatçı kuklacı/yazar Metin Ateş Zonguldak’ ta bulunan Esas 67 Burada AVM de sergilediği gösterisi ile Zonguldak’lıları eğlendirmeyi ve güldürmeyi başardı. İzleyicilerin yoğun ilgisi de Kukla ustamız Metin Ateş’i memnun etti.

Gösteriyi yaklaşık 1500 kişinin izledi

Zonguldak’ta gerçekleşen etkinliği yaklaşık 1500 kişinin izledi. Büyük usta Metin Ateş gösterisinin ilk bölümünde büyüklerle buluştu. Büyüklere yaptığı Stand-Up şovuyla izleyici büyükleri kahkahalara boğdu.

“Ünlü benzerlerinden oluşan müzikal Kukla gösterisi” ve ”İş Çok Okumayana İş Yok” isimli ibiş oyununu sundu

Büyüklere yaptığı Stand-Up şovunun ardından küçük yumurcaklara bir sunum yaptı. Metin Ateş; miniklerimize, ‘ünlü benzerlerinden oluşan müzikal Kukla gösterisi’ ve ‘İş Çok Okumayana İş Yok’ isimli ibiş oyununu sergiledi.

İlgi çok yoğundu

Büyük Usta Metin Ateş’in gösterisi, Alışveriş merkezini dolduran büyük küçük tüm izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Gösterinin yapıldığı alan dışında Alışveriş Merkezinin üst katlarındaki balkonlar hınca hınç doluydu.

Kuklacı Metin Ateş Zonguldak Esas 67 burada AVM gösterisi büyüledi – Zonguldak’lı izleyiciler

Zonguldak gösterisine asistanıyla birlikte geldi.

Yaptığı gösterilerle Zonguldak’ta yediden yetmişe herkesi mest eden Büyük Usta Metin Ateş; yetiştirdiği son çırağı ve asistanı; Akarhaber.com gazetemizin kültür sanat rüzgarı köşesi yazarı Mustafa Gökseli ile birlikte Zonguldak turnesine katıldılar.

Metin Ateş ve Asistanı Mustafa Göksel gösteride

Turneler ülke genelinde devam edecek

Kuklacı Metin Ateş’in turne kapsamında gösterileri tüm Türkiye genelinde hız kesmeden devam edecek.

Kuklacı Metin Ateş Dünyanın en güzel ve en zor işini yapan ender bir SANATÇI

Bu ülkede yaşayan insanlar olarak hepimiz de iyi bilmekteyiz ki, en zor iş insanları güldürebilmektir. Hele hele içinde yaşadığımız en sıkıntılı günlerimizde gülebilmek en çok ihtiyacımız olan bir duygu olsa gerek. Dünyanın en güzel ve en zor işini yapan ve almış olduğu sorumluluğu topluma aktaran, kukla sanatını yeni nesillere aktarmayı başaran, Kuklacı Metin Ateş hocamıza üstün başarılar diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica