Genel

Kuklacı/Yazar Metin Ateş başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu

Usta sanatçıyı sevenleri ve dostları yine yalnız bırakmadı...

Kuklacı/Yazar Metin Ateş başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu … Hastanede istirahatı sırasında yaşadığı ziyaretçi trafiğinin yanı sıra, gün boyunca usta sanatçı Sosyal Medya; Telefon ve yüzyüze ziyaretçilerin akınına uğradı. detaylar haberimizde…

Kuklacı/Yazar Metin Ateş başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu

Büyük ustayı sevenleri yalnız bırakmadı

Kocaeli’nden dünya’ya açılan kültür kapısı uluslararası sanatçımız Kuklacı/Yazar Metin Ateş, geçirdiği böbrek taşı rahatsızlığından dolayı yattığı Kocaeli Devlet Hastanesinde geçirdiği başarılı ameliyat sonrasında sağlığına kavuştu.

Uzman doktor Mehmet Aycan Özkaya ve Ekibi nezaretinde gerçekleştirilen operasyon sonrası usta sanatçı ertesi gün taburcu olarak sağlığına kavuştu. Hastanede istirahatı sırasında yaşadığı ziyaretçi trafiğinin yanı sıra, gün boyunca usta sanatçı Sosyal Medya, Telefon ve yüzyüze ziyaretçilerin akınına uğradı. Usta sanatçıyı sevenleri ve dostları yine yalnız bırakmadı.

Asistanı Büyük ustanın başından hiç ayrılmadı

Büyük usta açıklamasında “Bu hararetli günlerimde öncelikle gerek sosyal medya dan mesajlarıyla, gerek telefondan arayıp soran ve bizzat ziyarete gelen dostlarıma ve yanımda refakat eden asistanım Mustafa Göksel‘e ve daha sonra da operasyonumu gerçekleştiren Doktor Mehmet Aycan Özkaya ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyiki varsınız” açıklamalarında bulundu.

Bizde duayen ustamız Metin Ateş‘e akarhaber.com ailesi olarak acil şifalar diliyor ve nice başarılı sanat dolu uzun ömürler temenni ediyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica