İGF

Kültür-sanatta ABD’den Bursa Nilüfer işbirliği

BURSA (İGFA) – “Kültür-sanat kenti” kimliğiyle ön plana çıkan Nilüfer ilçesi bu alandaki çalışmalarıyla ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun da dikkatini çekti. Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden ABD İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi David Panetti, bu alanda ortak çalışmalar yapabileceklerini ifade etti.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız’ı ziyaret eden Panetti ve beraberindeki heyet, yerel yönetim ve kent hakkında bilgi aldı. Kendi çalışmaları hakkında da bilgi veren Panetti, Bursa’yı yakından tanımak ve yapılan kültürel çalışmaları yerinde incelemek istediklerini belirtti. Nilüfer Belediyesi’nin kültür-sanat anlamında dikkat çekici çalışmalara imza atığını söyleyen David Panetti, “Bursa’ya ilk kez geliyorum ve oldukça dikkat çekici bir şehir. Nilüfer Belediyesi’nin kültür projelerini de yakından izliyoruz. Bu konuda çok aktifsiniz. Birlikte ortak kültürel projelere imza atabiliriz. Sizinle Bursa’da işbirliği yapmak bizim çalışmalarımıza da değer katacak” dedi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, yerel yönetim olarak ortak projeler üretmeye hazır olduklarını söyledi.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica