Genel

Kütahya halkı 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı

Kütahya halkı 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm Türkiye de olduğu gibi Kütahya’da da coşkuyla kutlandı. Kütahya Zafer Meydanında başlayan kutlama programları Şehzadeler Parkında Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği ile devam etti. Kütahya halkı 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Kütahya halkı 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı

Coşku üst düzeyde yaşandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm Türkiye de olduğu gibi Kütahya’da da coşkuyla kutlandı.

Çocuk şenliğinin düzenleyicisi Kütahya belediyesi oldu

Zafer Meydanı’nda başlayan kutlama programları Şehzadeler Parkı’nda Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği ile devam etti.

Eğlenceli aktiviteler, Animasyon gösterileri, yarışmalar ve sürpriz hediyeler…

Çocuk Şenliğinin konuğu Tiyatro sanatçısı Cengiz Küçükayvaz oldu. Eğlenceli aktiviteler, Animasyon gösterileri, yarışmalar ve sürpriz hediyelerle Çocuklar, Cengiz Küçükayvaz ile Çocuk Şenliğinde eğlenceli anlar yaşadılar.

“Çocuklarımızın da çok sevdiği değerli tiyatro sanatçısı Cengiz Küçükayvazı sizlerle buluşturduk”

Şehzadeler Parkında çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Meydanlar haricinde böyle parklarda açık alanlarda, çocuklarımızın eğlenip koşabildiği enerjisini doya doya atabildiği yerlerde de kutlanmalı. Bu düşünceyle siz değerli çocuklarımıza böyle bir şenlik düzenleyerek, özellikle çocuklarımızın da çok sevdiği değerli tiyatro sanatçısı Cengiz Küçükayvazı sizlerle buluşturduk.

“Çocuklarımızı buraya getiren siz değerli ailelerimize de çok teşekkür ediyorum”

Çocuklarımız doya doya eğlensin. Onlar bizim için değerli olduğu kadar bu ülke için çok önemli ve değerliler. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Çocuklarımızı buraya getiren siz değerli ailelerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Cengiz Küçükayvaz ile Çocuk Şenliği eğlenceli anlara sahne oldu”

Kütahyalıların yoğun ilgi gösterdiği Cengiz Küçükayvaz ile Çocuk Şenliği eğlenceli anlara sahne oldu. Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında doyasıya eğlendiler.

Çocuk Şenliği sonrası anı fotoğrafları çekildi

Cengiz Küçükayvaz ile Çocuk Şenliği sonrası, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, çocukları ve ailelerini ziyaret ederek onlarla oyun oynadı, sohbet etti ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica