Genel

Lastik-İş: “Büyük İşçi Önderi Rıza Kuas’ı Ölümünün 40. Yıldönümünde Anıyoruz”

Lastik-İş: “Büyük İşçi Önderi Rıza Kuas’ı Ölümünün 40. Yıldönümünde Anıyoruz” … Sarı, “Biz Özgürlükleri İçin, İlk Milli Kurtuluş Savaşı’nı Yapan Bir Ulusun Çocukları Olarak, Anayasal Hak Ve Özgürlüklerimizi Sonuna Kadar Savunacak, Koruyacak ve Geliştireceğiz” dedi. detaylar haberimizde…

Lastik-İş: “Büyük İşçi Önderi Rıza Kuas’ı Ölümünün 40. Yıldönümünde Anıyoruz”

Lastik-İş Sendikası Onursal Genel Başkanı Rıza Kuas ölümünün 40’ıncı yılında, Lastik-İş Sendikası üyeleri, Ailesi, sevenleri, Emekçiler, işçiler ve Lastik-İş Sendika yönetimi tarafından mezarı başında anılacak.

Rıza Kuas’ı ölümünün 40’ıncı yılında yapacakları anma programı için bir mesaj yayınlayan Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı Onursal Genel Başkanı için şu ifadelere yer verdi:

Rıza Kuas dedi ki;
“Biz Özgürlükleri İçin, İlk Milli Kurtuluş Savaşı’nı Yapan Bir Ulusun Çocukları Olarak, Anayasal Hak Ve Özgürlüklerimizi Sonuna Kadar Savunacak, Koruyacak ve Geliştireceğiz…” Rıza KUAS 1926/1981

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı basını davet ettiği anma mesajını şu sözlerle sürdürdü.
“Yaşamını işçi sınıfı ve emekçilerin mücadelesine adayan, ülkemizde demokratikleşmenin gerçekleşmesi yolunda çalışanlara direnmeyi ve kararlılığı öğreten, unutulmaz işçi önderi, sendikamızın Onursal Genel Başkanı Rıza KUAS’ı ölümünün 40. yıldönümünde bir kez daha saygıyla anacağız.

Siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Saygılarımla”

Lastik-İş Sendikası
Genel Merkez Yönetim Kurulu
Adına Genel Başkan Alaaddin Sarı

Rıza Kuas’ı Anma Programı:
Yer: Edirnekapı Hava Şehitliği Mezarlığı
Tarih: 27 Ekim 2021, Çarşamba Saat: 11:00

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica