Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

LÖSEV’den Bursa’da Dünya Gönüllüler etkinliği

Dünya Gönüllüler Günü kapsamında LÖSEV tarafından ülke genelinde yapılan kutlamaların Bursa’daki adresi Parkora Yaşam Merkezi oldu.

BURSA (İGFA) – Dünya Gönüllüleri Günü, Bursa’da LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın önderliğinde kutlandı.

Parkora Yaşam Merkezi’nde organize edilen etkinlikte LÖSEV gönüllüleri katıldı. LÖSANTE Hastanesi’nde tedavi gören ve LÖSEV Okullarında eğitim gören çocukların gönüllüler günü için hazırladıkları video gösterisi gönüllere oldukça duygu dolu anlar yaşattı. Ardından LÖSEV’in iyileşmiş gençlerinden Ali Kemal Şahan ve Çetin Kanca konuşma yaparak gönüllülerin aslında birer kahraman olduklarını anlattı.

LÖSEV gönüllülerinden Burak Şenöz, Mehmet Tolga Sağlam ve Olcay Erözden deneyimlerini anlattığı etkinlikte, konuşmalarının ardından gönüllü madalyalarını aldılar.

LÖSEV Bursa İl Koordinatör Yardımcısı Aslı Sakarya, ”Çocuklarımız için gece gündüz demeden, her etkinliğimizde yanımızda olan gönüllülerimiz, bizim gözbebeğimiz.  Bu özel günde, LÖSEV’in çalışmalarında desteklerini esirgemeyen gönüllülerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Onlar iyi ki varlar.“ diyerek gönüllere teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica