Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Lüksü sanatla buluşturan sanatçı Bodrum’da

Lüks markalarla sanatı, moda ile düşleri birleştiren çağdaş sanatçı Melek Kocasinan (Gao Anqi)’ın yeni serisi “Dream Objects – Düş Nesneleri”, İstanbul’daki mini açılışın ardından, BAAF Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nda sergileniyor.

MUĞLA (İGFA) – Bu yıl Bodrum’da ilk defa düzenlenen BAAF Bodrum Sanat ve Antika Fuarı, birbirinden değerli sanatçılara ev sahipliği yapıyor. 28 Temmuz- 1 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, Heredot Kültür Merkezi’nde sanat severlerle buluşuyor. Fuarın bu yıl ki katılımcılarından biri de çağdaş sanatçı Melek Kocasinan (Gao Anqi).

Çin’den gelen köklerini, Amerika’da aldığı eğitimleri ve Türkiye’de yaşadığı deneyimleri sanatıyla sentezleyen Melek Kocasinan (Gao Anqi), fuara “Dream Objects – Düş Nesneleri” serisiyle katılıyor. Kocasinan serisinde, modanın ikonik markalarını ilgi çekici sanat eserlerine dönüştürüyor. İzleyiciyi; moda, lüks, sanat üçgeninde keyifli bir yolculuğa çıkarmanın yanı sıra lüks markaların markajındaki Bodrum’da sanatı moda ile buluşturuyor.

“Dream Objects – Düş Nesneleri” serisinde, lükse olan tutkumuz üzerinden kendimizi keşfetmeyi amaçlayan sanatçı, eserlerinde Çince “düş/rüya” kelimesini de kullanıyor. Bu sayede köklerine de vurgu yaparken, düşleriniz ve arzularınız için de kendinizi sorgulamanızı sağlıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica