Genel

Lütfi Bodur: Neden burayı yok etmeye gayret ediyorsunuz?

Lütfi Bodur: Neden burayı yok etmeye gayret ediyorsunuz?

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, Cumhuriyet Parkı Yenileme Projesi ile alakalı gerçekleştirdiği basın açıklamasında konuşan Hacıhızır Mahallesi Muhtarı Lütfi Bodur, “Eğer İzmit Belediyesi kendi siyasi görüşlerine sahip olsaydı yine aynı sorunlar yaşanacak mıydı? Neden burayı yok etmeye gayret ediyorsunuz?” sorusunu sordu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in engellemeler ve siyasi ayrımcılıklarla çalışmaların durdurulduğu Cumhuriyet Parkı ile alakalı gerçekleştirdiği basın açıklamasında Mahalle Muhtarı Lütfi Bodur da söz aldı. Bodur, “Başkanım bütün konulara değindi. Zaten 2019’da göreve geldiğimizde ilk önce Tahir Başkan’a gittim. Cumhuriyet Parkı’nı söyledim. Biz Büyükşehir’e ait diye biliyoruz tabi. Gittik kendisi dedi ki: 20 bin metrekare altındaki yerlere ilçe belediyeleri bakıyor. Bakımını, onarımı ve işletmesini onlar gerçekleştiriyor dedi. Biz de İzmit Belediyesine başvurduk. Mahalle muhtarlığı zordur. Çünkü gecenin bir yarısında en ufak bir sıkıntıda vatandaş bize ulaşıyor.

“NEDEN BURAYI YOK ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ”

Burası için de vatandaşlardan günde en az 10 telefon alıyorum. Neden karton bardakta çay içiyoruz? diyorlar. Para konusunda hiçbir sıkıntı yok. Allah razı olsun diyorlar. 2 liraya çay veriliyor ekonomik krize rağmen. Burada oturan bütün vatandaşların birçoğu emeklidir. Emeklinin aldığı para belli. Neden burayı yok etmeye gayret ediyorsunuz? Eğer belediye aynı siyasi görüşe sahip olsaydı acaba bu sıkıntılar o belediye başkanı da yaşayacak mıydı? Ben kamuoyu huzurunda bunu sormak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica