Siyaset

Lütfü Türkkan ve il yönetimi 12 ilçeyi ziyaret edecek

Lütfü Türkkan ve il yönetimi 12 ilçeyi ziyaret edecek … İlçe ziyaretleri programında İyi Parti Grup başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan mahalle muhtarlarını da yerlerinde ziyaret edecek ve onların sorunlarını TBMM’ye taşıyacak. detaylar haberimizde…

Lütfü Türkkan ve il yönetimi 12 ilçeyi ziyaret edecek

İyi Parti Grup başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, meclis mesaisini bitirir bitirmez ilçe ziyaretlerine başlıyor. Teşkilatlara talimat veren Türkkan, Eylül ayının başından itibaren meclis açılana kadar 12 ilçenin tümünü dolaşmayı hedefliyor.

Belediye Meclis Üyeleriyle toplantılar yapılacak

Öncelikle ilçelerde vatandaşın dertlerini dinleyecek olan Lütfü Türkkan sonrasında partilileri ile birlikte istişarede bulunacak ve milletin sıkıntılarını meclise taşıyacak İyi Parti grup başkan vekili, bu ziyaretleri gerçekleştirirken, aynı zamanda belediye meclis üyeleriyle de ayrı ayrı görüşecek ve o ilçenin temel sorunları ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alacak.

Yapılan açıklamaya göre, olası bir erken seçim ihtimaline karşın, Lütfü Türkkan’ın parti teşkilatlarının seçime hazır hale gelmesini istediği ve ileride doğabilecek problemleri şimdiden çözümlemeyi amaçladığı kaydedildi. İlçe ziyaretleri programında İyi Parti Grup başkan vekili ve Kocaeli Milletvekili; mahalle muhtarlarını da yerlerinde ziyaret edecek ve onların sorunlarını TBMM’ye taşıyacak.

Lütfü Türkkan’a bu ziyaretleri sırasında İyi Parti Kocaeli il başkanı Şanbaz Yıldız; Ve ilgili ilçenin ilçe başkanı, kadın kolları ve belediye meclis üyeleri de eşlik edecek. Program eylül ayının başı itibariyle, Kocaeli’nin batı yakasından başlayacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica