İGF

Malatya Kent Konseyi’nden ‘insan doğasız olmaz’ programı

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu işbirliğinde engelli çocuklara ve ailelerine yönelik  “İnsan Doğasız Olmaz” adı altında Beydağı Tabiat Parkı’nda bir eğlence programı düzenledi.

MALATYA (İGFA) – Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan, bu tür ortamların sıcak aile ortamları olduğunu ve bu tür etkinliklere devam edeceklerini ifade ederek, Malatya Kent Konseyi olarak engelli ve engelli yakını ailelerin her zaman destekçisi olduklarını belirtti.  Beydağı Tabiat Parkı’nın Malatya için çok önemli bir kazanım olduğunu vurgulayan Artan, “Malatyalıların nefes alabileceği güzel bir mekân olan Beydağı Tabiat Parkı’nın yapımında emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş, pandemi ile birlikte insanların sosyal imkânlardan kısıtlı bir zaman geçirdiklerini, özellikle engelli ve engelli yakını ailelerin bu dönemde çok fazla dışarı çıkma imkânı bulamadıklarını belirterek, engelli çocuklara ve ailelerine yönelik moral vermek amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Aileler, düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Malatya Kent Konseyi’ne teşekkür ettiler. Program sonunda çocuklara Kent Konseyi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica