İGF

Malatya Mıhlıdut ve Fahri Kayahan Caddelerinde kar küreme çalışması

Karla mücadele kapsamında aralıksız bir şekilde devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mıhlıdut ve Fahri Kayahan Caddeleri’nde gece geç saatlere kadar yapılan kar temizleme çalışmalarına da iştirak etti.

MALATYA (İGFA)-Malatya’ya kar yağışının düşmesiyle birlikte sahada olan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sahada bulunan Büyükşehir Belediyesi ekiplerini sürekli ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın bu seferki durağı ise Mıhlıdut ve Fahri Kayahan Caddeleri’ndeki ekipler oldu.

Kar küreme ve temizliği yapan ekiplere emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan, “Personellerimiz 7/24 saat esasına göre çalışıyor. Sadece Yol Asfalt Birimine bağlı personellerimiz değil MASKİ personellerimiz de var. Şu an bu bölgede çalışan ekibimiz de MASKİ personelleri. Bir taraftan Park Bahçeler, bir taraftan BELSOS, bir taraftan MOTAŞ, bir taraftan Yol Asfalt ekipleri yani
belediyenin bütün personelleri şu anda teyakkuz durumunda. Ekiplerimizin tamamı vatandaşlarımızın daha rahat erişime ve ulaşıma kavuşmaları için hepsi gece gündüz demeden eksi 15 – 16 derecelerde çalışmaktalar.

Tüm ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahat ulaşımını temin etmek için gayret gösteriyorlar. Ben bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Vatandaşlarımız da müsterih olsun. Kar bir rahmettir. Burada bütün vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Geçenlerde Urfa’ya kamyonlarla kar götürdüler ki çocuklar kar oynasınlar. Ara tatil olması münasebetiyle çocuklarımız karın zevkini yaşasınlar” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica