İGF

Malatya TSO: “Üyelerimizin sesi olmaya devam edeceğiz”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, zor günler geçiren lokanta, restoran ve kafe gibi ticari işletmelere ciro bazlı destek ödemeleri kararı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

MALATYA (İGFA) –  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan desteğin, salgın nedeniyle zor günler geçiren sektörü biraz olsun rahatlatacağını belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, salgın sürecinde alınan birtakım tedbirler dolayısıyla birçok sektörün ekonomik olarak etkilendiğini söyledi. Yeni destek paketlerinin müjdesini beklediklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, “Hükümetimizin iş dünyasına yönelik destekleri oldukça önemli ve anlamlı. Salgın sürecini sağlıkla atlatıp normal hayatımıza en kısa zamanda dönmeyi temenni ediyoruz” dedi.

Başkan Sadıkoğlu, üyelerin sesi olarak, kısıtlı işletmeler için acil çözüm beklentilerini de her fırsatta yinelediklerini belirterek, “Umarız, daha önceki taleplerimizde olduğu gibi bu talebimiz de ivedi bir şekilde değerlendirilerek, zor durumda olan işletmelerimiz için olumlu bir çözüm oluşturulmasına vesile olur” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica