İGF

Malatya’da tüm birimler sahada

Malatya genelinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehir merkezindeki çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

MALATYA (İGFA)- Özellikle toplu taşıma araçları tarafından kullanılan ana arterlerin kardan temizlenmesi ve vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına yoğunluk veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdürmekteler. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İsmetpaşa Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek, özverili bir şekilde çalışan personellere bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinin bütün birimleriyle sahada olduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Bütün birimlerimiz şu anda sahada. MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığımız, Fen İşleri, iştiraklerimiz ile bütün birimlerimiz sahada. Malatya’nın her yerinde son 10 günden beri sürekli kar yağıyor. 53 yıldır yağmayan kar bu dönemde yağdı.Özellikle bu yıl çiftçilerimizin yüzü gülecek, yer altı sularımız artacak” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica