Genel

Malta yeni sosyal yaşam alanına kavuşmak için gün sayıyor

Malta yeni sosyal yaşam alanına kavuşmak için gün sayıyor

Sosyal Belediyecilik örneği birçok projeye imza atan İzmit Belediyesi, 26 Kasım Cumartesi günü Malta Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı ve Gülümse Kafe Malta’nın açılışını gerçekleştirecek – akarhaber

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, vatandaşlara yeni sosyal alanlar kazandırmayı sürdürüyor. Malta Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sosyal alan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla inşa edilen ve geçtiğimiz haftalarda hizmet vermeye başlayan Malta Sosyal Yaşam Alanı ve Gülümse Kafe Malta şubesinin açılış töreni 26 Kasım Cumartesi (Önümüzdeki cumartesi) saat 15.00’te yapılacak.

BÖLGENİN SOSYAL ALAN İHTİYACI GİDERİLDİ

Bölgeye kazandırılan Malta Sosyal Yaşam Alanı içerisinde bulunan Gülümse Kafe Malta’da tüm Gülümse Kafe şubelerinde olduğu gibi çay 2 lira. Resmi açılışına kısa bir süre kalmasına rağmen tesis şimdiden bölge haklının en uğrak yerlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar bölgedeki sosyal alan ihtiyacının giderilmesinden dolayı İzmit Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica