İGF

Manisa Büyükşehir bebeklere ‘Hoş Geldin’ dedi

Manisa Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik alanındaki örnek çalışmalarından bir tanesi olan ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ pandemi süreci nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başladı. Proje kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bebek sevinci yaşayan Ak ve Doğru ailelerini ziyaret ederek, ailelerin mutluluğunu paylaştı.

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 2013 yılında hayata geçirilen ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ pandemi nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başlatıldı.

Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilk olarak Yunusemre ilçesinde bebek sevinci yaşayan Ak ailesinin evine konuk oldu. Anne Nalan Ak’ı tebrik
eden ve Ömer adını verdikleri 41 günlük bebeklerinin sağlıkla büyümesini dileyen Büyükşehir yetkilileri, bebeğin sağlık kontrolünün de yapılmasını sağladı. Daha sonra Şehzadeler ilçesinde bebek mutluluğu yaşayan Doğru ailesi ziyaret edildi. Anne Evin Doğru’yu tebrik eden Büyükşehir ekipleri, burada da 37 günlük Kadir bebeğin sağlık kontrolünü gerçekleştirdi. Aileler, Manisa Büyükşehir Belediyesinin ‘Hoş Geldin Bebek’ projesini çok başarılı bulduklarınıbelirterek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica