İGF

Manisa Büyükşehir Belediyesi personeline müjdeyi verdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesinde görev yapan ve 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kadroya geçirilen 4600 hizmet alım personelinin banka promosyonlarıyla ilgili Yapı Kredi Bankası ile anlaşma yapılacağını duyurdu.

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personeline müjdeyi veren Başkan Ergün, “Personelimizin haklarıyla ilgili her zaman adil bir tutum sergiledik. Bu, banka promosyonu noktasında da geçerli. Yapı Kredi Bankası ile yapacağımız maaş sözleşmesi kapsamında hizmet alım personellerimizin hesaplarına 4400 TL promosyon ücreti yatacak. Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle harcasınlar” dedi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde taşeron olarak çalışırken 696 sayılı KHK ile kadroya geçen 4 bin 600 personelin maaş ödemeleri için çağrıya uyarak, ihaleye katılan 7 banka ile açık ihale masasına oturuldu. Yapılan ihale sonucunda en yüksek teklifi, personel başına 4400 TL ile Yapı Kredi Bankası verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi BESOT A.Ş. ile Yapı Kredi Bankası arasında imzalanacak olan promosyon anlaşmasının ardından bu ücretin personellerin hesabına yatacağı belirtildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica