İGF

Manisa İtfaiyesi’nden muhtarlara 20 yeni tanker daha

Manisa Büyükşehir Belediyesi, itfaiye bünyesine kazandırılan modern ekipmanların tanıtımını ve yangınlara müdahale hızını arttırmak amacıyla satın aldığı 20 adet yeni tankerin muhtarlara teslim törenini Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesine alınan teknolojik itfaiye ekipmanlarının tanıtımı, 20 adet itfaiye su tankerinin teslimi ve personele rütbe tevdi töreni Cumhuriyet meydanında düzenlendi.
Göreve geldiği ilk günden itibaren Manisa’ya en güzel hizmetleri verebilmenin çabası içerisinde olduğunu dile getiren Başkan Cengiz Ergün, itfaiye hizmetlerinin Manisa il genelinde 56 noktada başarılı bir şekilde yürütüldüğünü ifade ederek, “İlçe merkezlerimize ve müfreze binalarımıza uzak olan bölgelere de ilk müdahaleyi sağlayacak İtfaiye Su Tankerlerimizi, muhtarlarımız marifetiyle hizmete sunuyoruz. Hatırlayacağınız üzere, daha önce İtfaiye Su Tankerlerinden 78 adedini muhtarlarımıza dağıtmıştık. Bugün de 20 tanker daha veriyoruz. Böylece toplamda 98 adet tankeri mahallelerimize ulaştırmış olacağız” dedi.
Doğal afetlerde görevlerini fedakarca ve özveriyle sürdüren itfaiye personeline teşekkür eden Başkan Ergün, görevde yükselme sınavında başarılı olan itfaiye ve zabıta personelini tebrik etti. Düzenlenen rütbe töreninde de Başkan Ergün, görevinde yükselen personellere rütbelerini tek tek tevdi etti.
Program sonunda muhtarlarla yangın tankerlerinin başında hatıra fotoğrafı çektirildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica