İGF

Manisa Karakoca’da modernleşme çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Yunusemre ilçesine bağlı Karakoca Mahallesini ziyaret ederek altyapı çalışmalarını inceledi. Daire Başkanı Emir, üstyapı çalışmalarının da müjdesini verdi.

MANİSA(İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Karakoca mahallesindeki 5 Milyon Liralık yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 4 bin 100 metre içme suyu, 3 bin 600 metre kanalizasyon hattı ile foseptik imalatı yapılacak. Altyapının tamamlanması ile birlikte 30 bin metrekarelik üstyapı çalışması gerçekleştirilecek ve yeni nesil mekanik sayaç ve muhafaza kutularının da montajı yapılacak.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir,  “Karakoca Mahallesinde altyapı çalışmalarına başladık. Proje kapsamında 4 bin 100 metre içme suyu, 3 bin 600 metre kanalizasyon hattı ile foseptik imalatı yapacağız. Mahallemizde devam etmekte olan içme suyu ve kanalizasyon hattı imalatları büyük ölçüde tamamlandı. Hatların gerekli test işlerinin tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına başlayacağız. Mahallemize 30 bin metrekare kilit parke taşı döşeyeceğiz. Mahallemiz gerek altyapı gerek üstyapı anlamında tamamen yenilenerek modern bir görünüme kavuşacak” dedi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica