Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Manisa’da ailelerin bebek sevincine ortak olundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanındaki önemli projelerinden biri olan ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında, bebek mutluluğu yaşayan Selvi ve Aktaş ailelerine Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ziyaret yapıldı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesinin ‘Hoş Geldin Bebek Projesi’ kapsamında bebek mutluluğu yaşayan ailelere ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Ebe Gülşah Hakyol, Barbaros Mahallesi’nde Selvi ve Mesir Mahallesi’nde Aktaş ailelerine ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 31 gün önce Ebrar adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alan Selvi ailesi ile 28 gün önce Esila adını verdikleri bebeklerini kucaklarına alan Aktaş ailesini tebrik eden ve sevinçlerini paylaşan Ebe Gülşah Akyol, anneler Gülümser Selvi ve Ayşe Aktaş’a bebek bakımı konusunda bilgiler verdi, bebeklerin sağlık kontrolünü gerçekleştirdi.

Ailelere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da ileten Ebe Gülşah Akyol, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce hazırlanan hediye paketinden de takdim etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica