İGF

Manisa’da dere yataklarına MASKİ koruması

Manisa’da MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Gördes ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi’nde yıllar önce mahalle sakinlerinin kendi imkanları ile yaptığı ve kapalı kesitte akan dere yatağında başlanan imalatları yerinde inceledi.

MANİSA (İGFA) – Manisa’nın Gördes ilçesinde ekonomik ömrünü tamamlayan yapıyı yenileme çalışmalarını sürdüren MASKİ, dere yataklarında su akışını sağlıklı hale getiriyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Gördes’in Kayacık Mahallesinde önemli bir çalışma gerçekleştirilirken Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de, mahallede incelemelerde bulundu. Çevik’e, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü, MHP İlçe Başkanı Abdurrazik Yonat, Büyükşehir Belediyesi Gördes Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün ve MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici eşlik etti. Mahalle ziyaretinde muhtar Ali Çiftçi ile de bir araya gelen Çevik, gerekli olan çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Cem Çöllü, “Sahada ekiplerimizin yapmış olduğu incelemeler ve mahalle sakinlerinden gelen talepler sonrasında vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri hayata geçiriyoruz. Çok önemli ve uzun yıllar kullanılacak bir çalışma yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica