İGF

Manisa’da ‘Güneş’li günler

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Antalya Güneşi’ni 101-78’lik skorla farklı geçerek liderliğini korudu.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 20’nci hafta maçında HDI Sigorta Antalya Güneşi’nin konuğu oldu. Karşılaşmayı Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da tribünde takip etti. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Antalya Güneşi olsa da Mustafa Baki Görür’ün etkili oyunu ve ilk çeyrekteki 11 sayısı ile Manisa BBSK 27-23’lik skorla önde geçti. İkinci çeyrekte de oyuna ağırlığını koyan Manisa’nın Dev Adamları soyunma odasına 48-40 önde gitti. Uzun bir aradan sonra parkelere geri dönen Tunahan Dikmen de ilk yarıda 8 sayı ile takımına önemli bir katkı verdi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf olan Manisa BBSK, üçüncü çeyreği 71-61’lik skorla önde kapattı. Topun üstündeki baskıyı iyice artıran Manisa’nın Dev Adamları dördüncü periyod ile ivmeyi iyice eline aldı ve karşılaşmadan 101-78’lik skorla farklı galip ayrıldı. Bu sonuçla yeşil-beyazlı ekip lider olarak geldiği Antalya’dan liderlik koltuğunu koruyarak geri döndü. Mustafa Baki Görür, 14’te 8 saha içi isabetiyle attığı 22 sayı sonrasında karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Diante Watkins 13 sayı, Koray Uzunhasan ve Andre Williamson 12 sayı, Kaptan Recep Doğrusöz 11 sayı, Tunahan Dikmen de 10 sayısı ile çift haneli skor üreten diğer isimler oldu. Fatih Cantitiz 7 sayı, Tolga Kaan Birer 6 sayı, Berkay Sinirlioğlu 5 sayı, 10 asist, Kaan Oray da 3 sayı ile maçı tamamladı. Karşılaşmada süre alan tüm oyuncular skor katkısı verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica