İGF

Manisa’nın dev adamları Kocaeli’yi farklı geçti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 3’üncü hafta mücadelesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u 83-64’lük skorla farklı mağlup etti.

MANİSA (İGFA) –Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi 3. Hafta maçında sahasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile karşılaştı. Karşılaşmayı MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, MHP Manisa İl Başkanı Murat Öner, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları da takip etti. Mücadelede ilk dakikalar karşılıklı sayılarla geçilirken Berkay Sinirlioğlu ve Akın Kandemir ile kontrolü eline alan Manisa’nın Dev Adamları ilk periyodu 22-16 ile önde geçti.

Final periyoduna da hücumda etkili başlayan Manisa BBSK 71-50 ile farkı 21 sayıya kadar çıkardı. Savunmada rakibine nefes aldırmayan yeşil-beyazlı ekip hücumda etkili oyununu sürdürdü ve mücadeleden 83-64’lük skorla galip ayrıldı.

Manisalı basketbolcular evinde üst üste oynadığı iki maçtan da galibiyet almayı başardı. Akın Kandemir attığı 16 sayı ile yeşil-beyazlı temsilcimizde en skorer isim olurken 7 de ribaunt katkısı verdi. Diante Watkins, Berkay Sinirlioğlu ve Sercan Topcu da çift haneli skor üretti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica