İGF

Manisa’nın dev adamları son periyotta işi bitirdi: 67-77

Ankara temsilcisi Anadolu Basket ile karşılaşan Manisa Büyükşehi Belediyespor, maçın büyük kısmında geride kalırken, dev adamlar son periyottaki etkili oyunu ile maçtan 67-77 galip ayrıldı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’nin 27. haftasında Ankara temsilcisi Anadolu Basket takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın büyük kısmında geride kalan dev adamlarımız son periyottaki etkili oyunu ile maçtan 67-77 galip ayrıldı.
 
Türkiye Basketbol Ligi’nin 27. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara temsilcisi Anadolu Basket takımı ile karşılaştı. Maçı Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da izledi. İlk periyot 22-18 Anadolu Basket üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta pota altında daha hızlı sayı bulan dev adamlarımız bu periyottan da 39-31 geri ayrıldı. Üçüncü periyotta rakibi ile arasındaki sayı farkını tek hanelere düşüren dev adamlarımız bu periyottan 57-52 geri ayrıldı. Son periyotta adeta yeniden oyuna başlayan dev adamlarımız özellikle Marcus’un etkili oyunu ve takımın muhteşem organizasyonu ile maçtan 67-77 galip ayrıldı.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica