İGF

Manisa’nın sulama göletlerine tedbir levhası

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde yeni yapılanların yanı sıra temizlik, bakım ve onarımları yapılan hayvan içme suyu ve tarımsal sulama göletlerine uyarı levhaları asılarak, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbir alınıyor.

MANİSA(İGFA)- Manisa’nın kırsal bölgelerdeki tarımsal kalkınmayı sağlamak ve üreticiye destek olmak için Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bakım ve onarımları yapılan hayvan içme suyu göletlerine tedbir amaçlı, “Gölete Girmek Tehlikeli ve Yasaktır” levhaları asıldı. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, merkez ilçeler Yunusemre ve Şehzadeler’e bağlı mahallelerde çalışma yapılan göletlerde başlayan uygulamaya Gördes, Selendi, Demirci, Kula, Köprübaşı ve Kırkağaç ile devam edilecek. ‘Gölete Girmek Tehlikeli ve Yasaktır’ ibareli uyarı levhalarının imalat çalışmalarının devam ettiği belirtilirken, talep olması halinde sayının artabileceği ifade edildi. Bu sayede göletler daha güvenlikli hale getirilerek, olası kayıpların önüne geçileceği de belirtildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica