İGF

Mardinli muhtarlar taleplerini Vali Demirtaş’a iletti

Mardin’in Artuklu, Midyat, Mazıdağı ve Nusaybin ilçelerinden gelen mahalle muhtarları Vali Demirtaş’a sorun ve taleplerini iletti.

MARDİN (İGFA)- Mardin Valiliği makamında ağırlanan mahalle muhtarlarını dinleyen vali Demirtaş, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Toplantıya Artuklu Yukarı Aydınlı Mahalle Muhtarı Mehmet Salih Keleş, Aytepe Mahalle Muhtarı Ziver Koca, Midyat Taşlıburç Mahalle Muhtarı Bahri Orhan, Mazıdağı Meşeli Mahalle Muhtarı İsmail Kaya, Evciler Mahalle Muhtarı Nevaf Kalın, Ürünlü Mahalle Muhtarı Bahri Aydın, Yalınağaç Mahalle Muhtarı Mehmet Eliş ve Nusaybin Dağiçi Mahalle Muhtarı Mehmet Selim Al katıldı.

Muhtarların yönetici ve vatandaş arasında köprü görevi gördüğünü belirten Vali Demirtaş, muhtarlar ile sıklıkla bir araya gelerek istişareler yaptıklarına dikkati çekerek,  özellikle kırsal mahalleleri birbirine bağlayan grup yollarını asfaltlayacaklarını söyledi. Ekiplerin halen sahada çalıştığını kaydeden Vali Demirtaş, “Özellikle grup yollarımız başta olmak üzere 600 kilometreye kadar asfalt çalışması yapmayı düşünüyoruz. Bu çalışmanın sonuna geldiğimizde İlimizde yol sorun olmaktan çıkacaktır” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica