İGF

Mardinspor’da yönetim taraftar buluşması

Mardin 1969 Spor Yönetimi Çarşı Taraftar Grubu ile görüştü. Başkan Nasır Duyan, Mardinspor’a gönül veren tüm taraftar grupları ile bir araya gelip, hedefe ulaşma adına birlik ve destek isteyeceklerini söyledi.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Nasır Duyan bir grup yönetici ile birlikte, Çarşı Taraftar grubu ile Kulüp binasında bir araya geldi, takımın etrafında kenetlenmenin zamanı geldiğini, takımın ve başarının gerçek sahiplerinin taraftarlar olduğunu söyledi.

Çarşı taraftar grubu adına konuşan İrfan Ertakgöz ve Hamdi Turgut, çarşı taraftar grubunun renklerini hiçbir zaman değiştirmediğini, takımı yeniden renklerine kavuşturanlara minnettar olduklarını söyledi. Çarşı taraftar grubu olarak siyasete ve belli çıkarlara alet edilmeye karşı olduklarını ifade eden grup sözcüleri, “Çarşı grubu olarak hiçbir zaman maddi bir beklentimiz yok. Bizim yönetimin cebinde gözümüz yok, nasıl katkı sağlarız düşüncesine sahibiz. Grup ve kulüp üzerinden siyaset ve çıkar hesaplarına girilmesine karşıyız. İçeride ve dışarıda takımın yanında olacağız, desteğimiz tam olacak. Takıma sürekli gelir getirecek ve Mardinspor flama, forma, anahtarlık gibi malzemelerin satılacağı bir yer temin edilmesi sürekli bir gelir sağlayacak” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Nasır Duyan, Mardin 1968 Spor’un gerçek sahiplerinin taraftarlar olduğuna dikkat çekerek, “Yönetim olarak, Mardinspor’dan bir şey alamaya gelmedik bir şeyler vermeye geldik. Yönetimdeki herkesin belli bir işi ve geliri var. Bizim ne siyasi ne de maddi beklentimiz var. Mardinspor’un gerçek sahipleri taraftardır. Yönetimler geçicidir. Geçmişte kimin ne yaptığını konuşma zamanı değildir. Kenetlenmenin, takıma sahip çıkmanın ve başarı merdivenlerinin önündeki engelleri kaldırmamız lazım. Eksikliklerimizi yüzümüze söyleyin, arkadan konuşmak kimseye yarar getirmez. Yönetim olarak kapalı kapılar ardında bir şey olmayacak. Şeffaf olacağız, Küskünlük, kırgınlık, dedikodu yok. Sizin fikirlerinize bizim için önemlidir. Sayın Valimizin desteğini aldık. Şunu da söyleyeyim, Valimiz çok dürüst. Haram yemez, haram yedirmez” dedi.

Alkışlar sporcu ve teknik heyete gitsin
Taraftarı, yöneticileri değil, sprocuları alkışlamalarının daha anlamlı olacağını söyleyen Duyan, “Yönetim olarak alkış istemiyoruz. Destek ve alkışlarınız sahaya olsun. Oynayan sporculara ve maçı yöneten teknik heyeti alkışlayın ve destekleyin. Onların moralleri yükselirse amaca ulaşırızı bizim de moralimiz yüksek olur” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica