İGF

Marmaris’te orman yangını: 1 personel şehit!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde iki ayrı noktada çıkan orman yangınına Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler müdahalelelerini sürdürüyor. İçmeler ve Turunç Mahalleleri’ndeki yangına yönelik bölgede çalışmalarını sürdüren ekiplerden, İçmeler’deki yangında 1 personelin şehit olduğu açıklandı.

MUĞLA (İGFA) – Marmaris’in İçmeler Mahallesi’ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 10.30’da çıkan yangına 10.40’ta ekipler müdahale etmeye başladı. Alevler kısa sürede yayıldı. Yoğun duman ilçe merkezine kadar ulaştı. Yangına 6 helikopter, 4 ilk müdahale aracı, 1 dozer ve 35 arazöz ile müdahale ediliyor. Sarp arazi, ekiplerin müdahalesini güçleştiriyor. Ekipler, yangın bölgesine yakın yol ve yerleşim alanlarında da önlem aldı.

YANGINA MÜDAHALEDE OGM PERSONELİ ŞEHİT OLDU

Orman Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından İçmeler’de devam eden orman yangınında bir kahraman personelin şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada, “Yaşadığımız acının tarifi yok. Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Ateş bir daha sana dokunamaz artık. Cennet olsun mekanın.” denildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica