İGF

MASKİ’nin kalite yolculuğu sürüyor

Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE), Malatya İl Müdürlüğü ekipleri üç gün süresince MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tüm birimlerinde yaptığı denetim sonucunda TS ISO 18001’den TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ne Malatya’da geçen ilk kamu kurumu oldu.

MALATYA (İGFA) – MASKİ Genel Müdürlüğü, sahip olduğu kalite belgelerine son olarak COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni ekledi. Belge takdimi için düzenlenen törene MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ve TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz katıldı. Törende konuşan TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz,  “Gerçekleştirdiğimiz denetimler sonucunda MASKİ Genel Müdürlüğümüz bu belgeleri almaya hak kazandı” dedi.

“HİZMET KALİTEMİZ EN İYİ OLSUN DİYE GAYRET EDİYORUZ”

Kalite belgelerini TSE Malatya İl Müdürü Eraslan Yılmaz’dan alan MASKİ Genel Müdürü M, Yaşar Karataş, Türkiye’de örnek bir kuruluş olmanın gurunu yaşadıklarını ifade ederek, “Su ve Kanal İdareleri içerisinde sanırım en fazla belgeye sahip olan bir kurumuz. Kalite, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın hedeflerinden biriydi. TS ISO 18001’den TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’ne geçtik. COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni ilk kez aldık. TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgemiz tekrar yenilendi. TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi için ise devam kararı alındı. Türkiye’nin örnek kurumu haline geldik. Alınan bu belgelerle kalitemiz de tescillenmiş oldu” diye konuştu.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica