Genel

Mazlumun yanında zalimin karşısında olmaya devam edeceğiz

Şu anda mağdur olan yüz binlerce KHK mağdurları var. Kim bunların haklarını koruyacak?

Mazlumun yanında zalimin karşısında olmaya devam edeceğizKaramollaoğlu; “Cumartesi Anneleri görmezden gelindi ancak HDP binasının önünde duran annelerin haberi her gün medyada yer alıyor” dedi. detaylar haberimizde…

Mazlumun yanında zalimin karşısında olmaya devam edeceğiz

Saadet Genel Başkanı Karamollaoğlu; “HDP binasının önünde duran annelerin haberi her gün medyada yer alıyor. Şu bilinmelidir ki terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bugüne kadar mazlumun yanında, zalimin karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara’da partisinin “Genel İdare Kurulu, İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı”nda gündemdeki konuları değerlendirdi.

Milli Gazeteden alınan habere göre, adaletin en önemli meseleleri olduğunu söyleyen Temel Karamollaoğlu, “Artık adalet bir kişinin iki dudağı arasında. Düşünce özgürlüğüne her şeyden çok önem veren Sayın Cumhurbaşkanı okuduğu bir şiirden dolayı hapse girmiş, bundan dolayı adalet duygusunu iyice özümsemişti. Onun okuduğu şiirleri değil, belki bizim okuduğumuz, okumadığımız, hoşumuza gitmeyen şiirleri okuyanlar şimdi hemen hapse sokulabiliyorlar” diye konuştu.

“Türkiye gibi bir ülkede dikta rejimi ayakta kalamaz”

“Farklı fikirde olanlar kendi fikirlerini ifade etmekte endişe duyuyorlar. Israrla söylüyorum adalet sizin hasmınıza gösterdiğiniz adalet duygusuyla ölçülür” diyen Karamollaoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle verilen hapis cezasını hatırlattı.

İktidarın eleştirilememesi durumunda düşünce özgürlüğünün olmayacağını belirten Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

“Son olarak Sayın Kaftancıoğlu’na geçmişte söylediği bir takım sözlerden dolayı ağır bir ceza geldi. Buna sevinenler, bunu alkışlayanlar var. Peki onu sevenler, alkışlayanlar ne olacak? Şu anda mağdur olan yüz binlerce KHK mağdurları var. Kim bunların haklarını koruyacak? Fikir hürriyeti muhalefeti tenkit etme hürriyeti değildir. Fikir hürriyeti yanlış yapan iktidarı tenkit ettiğin zaman vardır. Yoksa yoktur. Herkes bilmelidir ki hiçbir zaman dikta rejimleri uzun dönem ayakta kalamazlar. Hele Türkiye gibi bir ülkede bundan sonra dikta rejimi ayakta kalamaz.”

“Bugüne kadar zalimin karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz”

Mazlumların yanında olduklarını söyleyen Karamollaoğlu, “Cumartesi Anneleri görmezden gelindi ancak HDP binasının önünde duran annelerin haberi her gün medyada yer alıyor. Şu açıkça bilinmelidir ki biz terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Biz ne FETÖ’cü olduk, ne de teröre destek verdik. Biz bugüne kadar mazlumun yanında, zalimin karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

“İslamcı değiliz müslümanız”

Daha önce kendilerine oy vermeyeceğini söyleyen kişilerden oy aldıklarını belirten Karamollaoğlu, “Biz İslamcı değiliz, biz Müslümanız. Size asla oy vermem diyen insanlar bugün bize oy veriyor. İnşallah bu teveccüh artarak devam edecek ve biz iktidara yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica