Siyaset

Meclis başkanı Kılıçdaroğlundan özür diledi

Meclis başkanı Kılıçdaroğlundan özür diledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’deki buluşmayla ilgili Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a “Meclis Başkanı’na yalan söylemek yakışmıyor” yanıtını verdi. “Kılıçdaroğlu’nu davet ettik’ diyen Kahraman da Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak özür diledi. Meclis başkanı Kılıçdaroğlundan özür diledi detaylar haberimizde…

Meclis başkanı Kılıçdaroğlundan özür diledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın makamında çay içmek için buluştu. Görüşmeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı.

Kahraman: Kılıçdaroğlu için randevusu vardı demişti

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu’nun görüşmeye katılmamasıyla ilgili sorulan soruya, “Kılıçdaroğu’nu da çağırdık başka randevusu vardı” iddiasında bulundu.

Kılıçdaroğlu: Meclis başkanı’na yalan söylemek yakışmıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Kahraman’a “Meclis Başkanı’na yalan söylemek yakışmıyor” yanıtını verdi. CHP Meclis Grubu’ndan yapılan açıklamada, “TBMM Başkanı’nın odasında yapılan toplantıya Sayın Genel Başkan’ın çağrıldığı bilgisi doğru değildir. Sayın Genel Başkan’ın bu görüşmeden haberi olmadığı gibi toplantıya da davet edilmemiştir” denildi.

Kahraman Kılıçdaroğlu’nu arayıp Özür diledi

CNN Türk’ün haberine göre Meclis Başkanı Kahraman, daha sonra CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu telefonla arayarak özür diledi. Kahraman, ekipler arasındaki iletişimde aksaklık yaşandığını söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın özür telefonuna ilişkin konuştu. Kılıçdaroğlu, “Meclis Başkanı özür diledi. Bizim cephede bir kopukluk yok” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu, TBMM’deki resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu İsmail Kahraman’ın özür telefonuna ilişkin, “Meclis Başkanı özür diledi. Bizim cephede bir kopukluk yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’ın makamında çay içmek için buluşmuş, görüşmeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı. Meclis Başkanı İsmail Kahraman, yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu’nun görüşmeye katılmamasıyla ilgili sorulan soruya, “Kılıçdaroğlu’nu da çağırdık başka randevusu vardı” iddiasında bulunmuştu.

Kahraman özür diledi

CHP Meclis Grubu görüşmeye çağırılmadıklarını duyurunca Meclis Başkanı İsmail Kahraman, CHP liderinden özür diledi.

“Geri adım atılırsa sorun yok zaten”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Irak ile ilgili, “Kuzey Irak yönetimi yanlıştan dönme erdemini gösterdiğinde Türkiye devleti ve milleti ile bu kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecektir” şeklindeki ifadelerini değerlendirmesi istenen Kılıçdaroğlu, “Geri adım atılırsa sorun yok zaten” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica