Ekonomi

MediaMarkt Türkiye’den istihdam atağı

Pandemiye rağmen geçen yılı yüksek performansla geçiren MediaMarkt Türkiye, yılı rekorla kapadı. 2020 mali yılının toplamında yüzde 45 büyüyen marka MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, bu yıl 500 kişiye daha istihdam sağlayacaklarını söyledi.

İSTANBUL (İGFA) – MediaMarkt Türkiye, 2020 yılında pandemiye rağmen kesintisiz büyümesini sürdürdü ve birçok alanda rekor kırdı. Dijital satışlarını dört kat artıran, pandemi süresince açtığı 3 yeni mağaza ile toplam mağaza sayısını da 80’e çıkaran marka, 2021’de de yatırımlarında hız kesmeyecek. MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım, dijital satışlarını yüzde 400, çağrı merkezi satışlarının 30 kat arttığını, mağaza ve mediamarkt.com.tr’de Türkiye nüfusunun 2 katı kadar ziyaretçi ağırladıklarını söyledi.

2021’de yatırımda hız kesmeyeceklerini ifade eden Yenal Gökyıldırım, 4 yeni şehre girip 10 yeni mağaza açarak 31 ilde 90 mağaza ve mediamarkt.com.tr ile hizmet vereceklerini ifade ederken, 100 milyon TL’lik yatırımla yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını dile getirdi.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica