Siyaset

Melih Gökçek 10 Kasımda istifa etmek istiyormuş

Melih Gökçek 10 Kasımda istifa etmek istiyormuş İddiaya göre Gökçek’in 10 Kasım’da gövde gösterisi yaparak görevi bırakmayı planlıyor. Melih Gökçek 10 Kasımda istifa etmek istiyormuş detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Melih Gökçek 10 Kasımda istifa etmek istiyormuş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le ilgili bir son dakika haberi daha geldi. İddiaya göre Gökçek’in 10 Kasım’da gövde gösterisi yaparak görevi bırakmayı planlıyor. Gökçek’in “Erdoğan’la son bir kez görüşmem lazım” diye ısrarcı olduğu belirtiliyor. Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat ise, “Gökçek’in istifanın aksi yönünde bir durum beklenmiyor ancak tarih netleşmiş değil” ifadelerini kullandı.

Kanal D Ana Haber’de Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek’le ilgili yine bomba bir iddia atıldı.

Erdoğan’la son bir kez görüşmem lazım

Ana Haber’e canlı bağlanan Kanal D muhabiri Seçil Özer, Gökçek’in “Erdoğan’la son bir kez görüşmem lazım” diyerek istifa etmediğini söyledi.

10 Kasım’da gövde gösterisi

Kanal D muhabiri, Gökçek’in 10 Kasım’da yapılacak Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı sonrasında istifa etmeyi planladığını belirtti. Gökçek’in istifa kararını duyururken gövde gösterisi yapmayı planladığı kaydedildi.

Hande Fırat: 10 Kasım’da böyle bir şey olmaz

Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat ise kaynaklarıyla yaptığı telefon görüşmesinden aldığı bilgilere göre, istifanın aksi yönünde bir durum beklenmiyor.

CNN Türk canlı yayınında konuşan Hande Fırat “Bende telefon görüşmeleri yaptım. Cumhurbaşkanı kaynaklarından aldığım bilgiye göre, aksi bir durum beklenmiyor. Sadece tarih konusunda bir karar verilmiş değil. Gelecek hafta ya da en geç önümüzdeki hafta diyorlar. 10 Kasım iddiasına ise kaynaklarım, ‘özel bir gün böyle bir şey olmaz’ diyorlar” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica