İGF

Memduh Büyükkılıç’tan ‘aşı’ mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç, sağduyulu esnafın korona virüs ile mücadele kapsamında aşılarını ihmal etmemelerini hatırlattı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinde bulunan Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazar Yeri’nde esnafları ziyaret etti. Esnafı gezen ve bereketli işler dileyen Başkan Büyükkılıç, esnaflara talep ve istekleri olup olmadığını sordu. 
Büyükkılıç, vatandaşlara pazar esnafını tercih etmelerini tavsiye ederek, “Ülke genelinde olduğu gibi Kayseri’de de zaman zaman seyyar satıcılık ile ilgili mücadele ve şikâyetlerin olduğu buradan kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Bizim tavsiyemiz seyyardan satın almak yerine sabit esnaftan satın almak, oradaki ürünleri gerektiğinde iade etme, ya da rahatlıkla ulaşabilme bağlamında değerlendirme yaklaşımının sergileneceğini hatırlatıyorum” diye konuştu.
Büyük oranda maskeye uyulduğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Büyükkılıç, “Korona virüs konusunda vaka sayısının arttığını hatırlatarak, sağduyulu esnafımızın aşılarını ihmal etmemelerini, bu konuda gereğini yapmalarını hatırlatıyorum” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica