Bilim-Teknoloji

Meslek liseliler pratiklerini kombilerle yapacak

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için ders kitabı dağıtım projesinin 6 yıldır sponsoru olan DemirDöküm, şimdi de 34 şehirde 60’tan fazla okula öğrencilerin eğitimine destek vermek amacıyla kombi gönderimi yaptı.

İSTANBUL (İGFA) –  İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, Meslek Liseli öğrencilere desteğini sürdürüyor.

Gençlerin iklimlendirme sektörüne ilişkin hedeflerini kendinden emin bir şekilde gerçekleştirebilmesi hedefiyle ilerleyen DemirDöküm; 34 şehirde 60’tan fazla meslek lisesinde hayata geçirdiği kombi dağıtımıyla öğrenim gören yüzlerce öğrencinin edindikleri teorik bilgileri pratiğe dökmelerine yardımcı oluyor. Sektörün geleceğinde büyük bir öneme sahip olan bu proje ile marka, aynı zamanda bu alana deneyimli ve bilgili ekiplerin kazandırılmasında da etkin bir şekilde rol oynuyor.

Her geçen yıl küresel konumunu güçlendiren ve ülkeye sağladığı katma değeri artıran Türkiye iklimlendirme sektörünün, gençlerle büyümeye devam edeceğini belirten DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmak ve laboratuvar koşullarının iyileştirilmesine destek olmaktan mutlu olduklarını söyledi. Türkiye’nin en önemli sektörlerinden biri konumuna ulaşan iklimlendirme alanında bugünkü konumunu gençlerin yenilikçi bakış açısıyla daha da yukarılara taşıyacağımıza inandığını söyleyen Avdel, “Alanımızda elde ettiğimiz başarıyı sürekli kılmak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye, sektörde yerini almaya hazırlanan gençlerimizin henüz meslek hayatına atılmadan donanım kazanmasına destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“Artık öğrencilerin öğrendiklerini pratiğe dökerlerken de yanlarında olacağız” diyen Avdel, “Önümüzdeki süreçte Teknik ve Meslek Liseleri Genel Müdürlüğü ilebirliktekombi gönderimi yaptığımız okulların bazılarında pilot uygulamalar yapmayı hedefliyoruz. Gençlerimize tesisat tekniği, ısıtma-soğutma sistemleri, yenilenebilir enerji sistemleri hususunda eğitimler vermek de planlarımız arasında” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica