Siyaset

Mesnetsiz iftiraları nasıl bir acziyet içinde olduğunun göstergesidir

Mesnetsiz iftiraları nasıl bir acziyet içinde olduğunun göstergesidir Yıldız; “Toplumu ortak değerler üzerinden dinamitlemek, ”Millet” ittifakına ve mensubu olduğumuz İyi Parti‘ ye farklı hitap arayışlarını sürdürmek bu acziyet halini perçinlemekten öte gitmeyecektir” dedi. detaylar haberimizde…

Mesnetsiz iftiraları nasıl bir acziyet içinde olduğunun göstergesidir

İyi Parti Kocaeli il başkanı Şanbaz Yıldız, partileri hakkında “İçlerine HDP kaçmış” sözlerine tepki gösterdi.

“Ülkücü hareket üzerinde ipsiz sapsızlar hesap yapıyor”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “Ülkücü hareket üzerinde ipsiz sapsızlar hesap yapıyor. Ben sokaktan geliyorum. Ve diyorum ki ne yaparlarsa yapsınlar. Bunlar masum değiller. İçlerine HDP kaçmış. Kocaeli‘yi ipsiz ve sapsızlara bırakmayacağız” açıklaması yapmıştı.

İyi parti il başkanı Yıldız, Ünlü‘nün bu mesnetsiz sözlerine cevap verdi.

Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Halkımız; Dün ”Kara” dediğine, bugün kimlerin ”Ak’ dediğini iyi bilmektedir”

“Yaklaşan 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi, ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli‘nde de ağır ekonomik koşullar altında inim inim inleyen halkımız… Şimdiye dek, sesini kimlerin duymazdan geldiğini, kimlerin sinsi bir sağırlık içinde olduğunu… Dün ”Kara” dediğine, bugün kimlerin ”Ak’ dediğini… ”Bunlar, halkımıza umut olamaz” dediklerine şimdilerde nasıl umutla bağladıklarını çok net görmekte ve bilmektedir.

“…güncel vaziyetlerini gözden geçirmelerinde fayda var”

Halkımızın, ”Millet İttifakına” olan inancı ve desteği, sokak ve meydanlardaki ilgisinden ilimizde kimlerin rahatsız olduğunu biliyoruz. Kimlerin ”koltuk bekası” ile karşı karşıya kaldığının farkındayız. Bu korkunun zihinlerinde yarattığı şuur bulanıklığı dillerine de yansıyan ünü kendinden menkul bu şahısların mesnetsiz iftiraları nasıl bir acziyet içinde olduğunun göstergesidir. Bu kişiler, mesnetsiz iftiralardan vazgeçerek, vicdanları nezdinde geçmişteki beyanatları ve güncel vaziyetlerini gözden geçirmelerinde fayda görmekteyiz.

“Sümen altı ettikleri değerlerini yeniden hatırlamalarına vesile olacaktır”

Belki bu vicdan muhakemesi onları uzun bir müddet yaşadıkları ideolojik sapmadan kurtaracak, kaybettikleri yönlerini tayin etmelerini sağlayacak, sümen altı ettikleri değerlerini yeniden hatırlamalarına vesile olacaktır. Toplumu ortak değerler üzerinden dinamitlemek, ”Millet” ittifakına ve mensubu olduğumuz İyi Parti‘ ye farklı hitap arayışlarını sürdürmek bu acziyet halini perçinlemekten öte gitmeyecektir.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica