Genel

Meteoroloji gece yarısından sonra fırtına uyarısı yaptı

Meteoroloji gece yarısından sonra fırtına uyarısı yaptı Batı Karadeniz, Marmara ve Ege Bölgesinde bu gece ve yarın günün ilk saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın yarın sabah saatlerinden sonra etkisini azaltacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji gece yarısından sonra fırtına uyarısı yaptı detaylar haberimizde…

Meteoroloji gece yarısından sonra fırtına uyarısı yaptı

Batı Karadeniz, Marmara ve Ege Bölgesinde fırtına beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz’de kuzey yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına bekleniyor. Fırtınanın yarın sabah saatlerinden sonra etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

Marmara Bölgesinde de yarın kuzeydoğudan kuvvetli esmesi beklenen rüzgar; çarşamba günü ilk saatlerden itibaren aynı yönden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek.

Kuzey ve Orta Ege’de ise yarın günün ilk saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenen rüzgarın; çarşamba günü ilk saatlerden itibaren şiddetini arttırarak 7 ila 9 kuvvetinde (75-95 kilometre/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Marmara, Kuzey ve Orta Ege’deki kuvvetli rüzgar ve fırtınanın cuma öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Yetkililer, ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı uyarıda bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica