Genel

Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak

Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah” ifadelerini kullandı. Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Metroda birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak

Hükümet Arnavutköy’e çıkarma yaptı

AK Parti Arnavutköy olağan kongresi Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Aranavutköy Kapalı Spor Salonunda yapılan kongreye Başbakan Yıldırım’ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile ilçe belediye başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

“Arnavutköy’e borcumuz olduğunu düşünüyorum”

Programda bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “Ak Parti kurulduğundan bugüne baktığımız zaman Arnavutköy oyu en fazla olan ilçelerimizden birisi. Sayın Başbakanın o konuda büyükşehir olarak Arnavutköy’e borcumuz olduğunu düşünüyorum. Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica