Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Milano Turizm den Sakarya’ya yatırım hamlesi

Milano Turizm den Sakarya’ya yatırım hamlesi … Özşahin; “Bizim Sakarya’ya yatırımımız pandemi sonrasına yönelik ama yıl sonuna kadar şube olarak sevdiğimiz bu şehirde faaliyetlerimiz başlayacak” dedi. detaylar haberimizde…

Milano Turizm den Sakarya’ya yatırım hamlesi

13 Yıllık tecrübeli firma yatırımını Sakarya’ya açmaya hazırlanıyor. Yatırım için geri sayım başladı.

Konya merkezli Milano Turizm yatırım için gözünü Sakarya’ya çevirdi. Yurt içi ve yurt dışı kültür turları, otel rezervasyonları, uçak bileti, mice organizasyonları, fuar ve kongre rezervasyonları, ağırlıklı olarak kamu kuruluşlarının devlet işleriyle faaliyetleri sürdüren 13 yıllık tecrübesiyle Sakarya’ya yatırım için gün sayan Milano Turizm, aynı zamanda Antalya da da faaliyetleri sürdürüyor. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere otel rezervasyonları ve kamu kuruluşlarının organizasyonları gibi hizmetleri Sakarya’dan sürdürmeyi planlayan Milano Turizm, pandemi süreci nedeniyle sektörün sekteye uğramasına rağmen, insan sağlığı düşünülerek hizmetlere ara vermediklerini söyleyen firma yetkilileri Ali Özşahin, Sevda Demirok ve Yunus Erdoğan, salgın nedeniyle sektörün ne kadar zor süreç geçirdiğini dile getirdiler.

Firma yetkililerinden Ali Özşahin, içinde yaşadığımız süreci hatırlatarak; “Pandemi en çok turizmcileri vurdu. Dünya çapında en basitiyle şöyle konuşabiliriz. Yurt dışına tur yapmak isteseniz uçuş yok. Turlardaki ulaşım araçları yarı kapasitede çalışıyor, her koltukta 1 kişi oturuyor, onun haricinde hijyen paketleri ve maliyet çok arttı. 40 kişilik otobüs maliyetiyle 20 kişi taşıyoruz. Hijyen paketi, eldiven, ıslak mendiller, ateş ölçüm aletleriyle insanımıza yatırım yapıyoruz para kazanmak yok. Bizim Sakarya’ya yatırımımız pandemi sonrasına yönelik ama yıl sonuna kadar şube olarak sevdiğimiz bu şehirde faaliyetlerimiz başlayacak. Pandemide hiçbir turizmcinin beklentisi yoktur. Biz insana ve geleceğe yatırım yapmak için çok beğendiğimiz ve sevdiğimiz Sakarya’ya katma değer kazandırmak adına kollarımızı sıvadı ve çok yakında Sakarya halkımız ile buluşacağız” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica